• 1402/02/09 - 08:17
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

نخستین پیش صعود به قله دماوند با اجرای کوهپیمایی به ارتفاعات شهرستانک با حضور دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

13927.mp3 نخستین پیش صعود به قله دماوند ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی تربیت بدنی مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ نخستین پیش صعود به قله دماوند با اجرای کوهپیمایی به ارتفاعات شهرستانک با حضور دانشجویان دختر برگزار شد.

بر این اساس دانشجویان پس از پیمودن مسافتی دو ساعته به قصر ناصری رسیدند. این قصر در حال مرمت بود و امکان بازدید از آن وجود نداشت.

گفتنی است این کوهپیمایی به منظور محک اولیه دانشجویان برگزار شد و پس از رسیدن به مقصد، حمیدرضا شاهبنده مربی کوهنوردی توضیحاتی در مورد برنامه سعود به قله دماوند، سطح آمادگی جسمانی-روانی لازم و حضور مستمر توضیحاتی را بیان کردند.