• 1403/02/29 - 03:13
  • - تعداد بازدید کنندگان: 37
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

هفته هفتم لیگ وزشی دانشجویان دانشگاه ایران با برگزاری 3 مسابقه والیبال و 5مسابقه فوتسال پسران پایان یافت.

333141.mp3 نتایج هفته هفتم مسابقات والیبال و فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام شد

به گزارش روابط عمومی تربیت بدنی معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ هفته هفتم این رقابت‌ ها روز پنج‌ شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه در رشته فوتسال با حضور ۱۰تیم و  ۵ دیدار و در رشته والیبال با حضور ۶ تیم و انجام ۳ دیدار در مجموعه ورزشی شهید همت دنبال شد.

در اولین بازی والییال دوتیم پزشکی ۹۶ با تیم بهداشت در میدان حاضر شدند که در پایان تیم پزشکی ۹۶ موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر پیروز این مسابقه شود.

در بازی دوم که بین تیم‌ های پزشکی ۱۴۰۱ب و بهداشت انجام شد تیم بهداشت با نتیجه ۲ بر ۱ از سد تیم پزشکی ۱۴۰۱ب گذشت.

در بازی آخر نیز تیم پزشکی ۹۶ توانست با نتیجه ۲ بر صفر بر تیم پزشکی ۱۴۰۱ب غلبه کند.

نتایج دیدارهای هفته هفتم لیگ فوتسال

بازی اول پیراپزشکی1401 1 - 1 پزشکی1401 ب