• 1401/08/10 - 13:59
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور در مجموعه ورزشی همت از نزدیک در جریان امکانات، تجهیزات و فعالیت های تربیت بدنی دانشگاه قرار گرفتند.

6913.mp3 ضرورت افزایش سرانه فضای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران/حمایت دکتر پازوکی از فعالیت های ورزشی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی معاونت دانشجویی دانشگاه؛ دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این بازدید با تاکید بر فراهم کردن زمینه حضور حداکتری دانشجویان برای فعالیت‌های ورزشی بر رفع کمبودها تاکید کرد.
در ادامه این بازدید دکتر محسن خالقیان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فعالیت‌های ورزشی و مشارکت دانشجویان را مطلوب ارزیابی کرد.
وی در ادامه یکی از مفیدترین فعالیت‌ها برای حفط نشاط و سلامت و پرکردن اوقات فراغت دانشجویان انجام فعالیت‌های ورزشی عنوان کرد.
مجید نظامی سرپرست مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در ادامه این بازدید عنوان کرد: با شروع فعالیت‌های ورزشی در دانشگاه و خوابگاه‌ های دانشجویی؛ کمبود سرانه فضای ورزشی دانشگاه مورد توجه قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با توجه به کمبود فصاهای موجود، در خواست حمایت برای توسعه و تجهیز فصاهای ورزشی روباز در اطراف مجموعه ورزشی دانشگاه ضروری است.