• 1401/09/30 - 11:20
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در گفت وگو با نرجس امام قلی نژاد مربی تیراندازی دانشجویان مطرح شد

شرایط شرکت دانشجویان در کلاس آموزشی تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی ایران

مربی تیراندازی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح شرایط شرکت دانشجویان در کلاس های آموزشی تیراندازی و حضور در مسابقات کشوری و درون دانشگاهی پرداخت.

9191.mp3 شرایط شرکت دانشجویان در کلاس آموزشی تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی تربیت بدنی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛نرجس امامقلی نژاد مربی تیراندازی دانشجویان دانشگاه شرایط شرکت دانشجویان در کلاس های آموزشی تیراندازی و نحوه شرکت در مسابقات کشوری و درون دانشگاهی را توضیح داد.

امام قلی نژاد گفت: دانشجویان در این کلاس ها با دو ماده تفنگ و تپانچه بادی آشنا می شوند، که این دوره های آموزشی شامل ۱۰ جلسه یک ساعت و نیم است.

وی ادامه داد: دانشجویان با کمک مربیان بعد از ۳ دوره شرکت در کلاس های آموزشی می توانند در مسابقات آزاد کشوری و درون دانشگاهی که به صورت دوره ای در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود شرکت کنند و میزان پیشرفت خود را محک بزنند.

مربی تربیت بدنی دانشگاه ادامه داد: دانشجویان برتر پس از شناسایی عضو تیم منتخب تیراندازی می شوند و می توانند به نمایندگی از دانشگاه در مسابقات بین دانشگاهی و المپیاد ورزش قهرمانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور شرکت کنند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی
: