• 1402/02/12 - 07:44

برپایی غرفه تربیت بدنی به مناسبت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به مناسبت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران غرفه های متنوعی شامل، تربیت بدنی، سنجش فشار خون و قند خون ،مشاوره تغذیه ،مشاوره سلامت روان و مشاوره ترک دخانیات برپا شده است.

14132.mp3 برپایی غرفه تربیت بدنی به مناسبت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی تربیت بدنی مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛ به مناسبت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران غرفه های متنوعی شامل تربیت بدنی، سنجش فشار خون و قند خون ،مشاوره تغذیه ،مشاوره سلامت روان و مشاوره ترک دخانیات با شعار "سلامت برای همه با پزشکی خانواده " در حال برگزاری است که مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در این هفته مشارکت فعالانه ای داشت.

بر این اساس مسابقات متنوعی همچون دارت به صورت ثبت رکورد و فوتبال روی میزی تفریحی برگزار می شود.

غرفه ها، در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۱۱و ۱۲ اردیبهشت ساعت ۹ -۱۳ ظهر در محوطه دانشگاه برپا شده و آماده خدمت رسانی به دانشجویان و پرسنل می‌باشد.